lördag 17 mars 2012

Grillad fisk med avokado- och romröra

Den här röran var riktigt god till fisken och bulgurn! Var dock försiktig med majonnäsen, tar man för mycket smakar det bara majonnäs tycker jag...


4 port:
4 port fiskfiléer. Vit, fast sort.
2 avokado
1 burk röd stenbitsrom
1 dl crème fraiche
ev. en liten klick majonnäs
½ dl hackad dill
½ dl hackad gräslök
salt och peppar
4 port bulgur
4 port blandad sallad

Finhacka avokadon.
Blanda den med crème fraiche och ev. majonnäs.
Tillsätt dill, gräslök och stenbitsrom.
Smaka av med salt och peppar.

Koka bulgurn.

Stek fiskfiléerna i en klick smör, eller grilla dem i en grillpanna.

Servera fisken med med avokadoröran, bulgurn och en sallad.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar